Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #306425

Complaint Review: 48 Hour Loan Center - PORTLANT Maine

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: Delrio Tennessee
  • Author Confirmed What's this?
  • Why?
  • 48 Hour Loan Center 301-66 Pearl Street Portland,maine04101 Usa PORTLANT, Maine U.S.A.
  • Phone: 866-7812874
  • Web:
  • Category: Loans

48 Hour Loan Center LOW INTEREST RATES LOAN DESPITE BAD CREDIT PORTLANDPORTLANT Maine

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

I WAS CALLED AFTER I HAD APPLIED, IM NOT SURE HOW MANY DAYS LATER IT WAS. ANYWAYS THE GUY'S NAME WAS SUPPOSEDLY ADAM SILVERMAN WITH 48 HOUR LOAN CENTER. WHAT HE TOLD ME WAS THAT MY APPLICATION HAD BEEN REVIEWED AND APPROVED. THE COMPANY HAD SUPPOSEDLY FOUND A LENDER WHO WAS WILLING TO WORK WITH ME. HOWEVER SINCE MY CREDIT POSED SUCH A HIGH RISK FOR THE LENDER, THEY REQUIRED AN UP FRONT PAYMENT OF $815.OO AS A SHOW THAT I COULD PAY THE LOAN. THIS WAS FOR 4 MONTHS OF PAYMENTS.

THE LOAN WAS FOR $10,000 WITH 4 MOMONTHLY PAYMENTS A LITTLE OVER $200. SINCE I WOULD HAVE PAID 4 MONTHS IN ADVANCE, I WOULD NOT HAVE TO MAKE PAYMENTS UNTIL JUNE OF 2008. I WAS ECSTATIC. NOW I FEEL LIKE A LOSER FOR FALLING INTO SUCH A TRAP AND BUYING INTO IT. I MADE PLANS IN MY MIND ABOUT WHAT I WOULD DO WITH THE MONEY AND EVERYTHING ELSE.

THE NEXT DAY AFTER I PAID THE UP FRONT FEE WHICH COULD ONLY BE DONE THROUGH MONEY GRAM I WAS TOLD THAT I WOULD RECIEVE THE FUNDS WITHIN 24 HOURS. I DIDNT GET ANY MONEY DIRECTLY DEPOSITED INTO MY ACCOUNT. I CALLED THIS 'ADAM SILVERMAN' BACK. AND WHAT HE TOLD WAS THAT THE REASON THE LOAN WAS NOT FUNDED YET WAS BECAUSE THE CONDITION WAS FOR 8 MONTHS PAYMENT UPFRONT AS OPPOSED TO THE 4 MONTHS.

HE SAID THAT I HAD TWO OPTIONS, EITHER TO RECEIVE A REFUND FOR THE $817 UPFRONT FEE OR TO SEND THE SAME AMOUNT AGAIN AND ANOTHER $2000 DOLLARS COULD BE ADDED TO THE LOAN...WITH PAYMENT SCHEDULE TO BEGIN IN NOVEMBER. WELL I SENT IT IN AND A DAY LATTER THE WANTED ANOTER 1000.00 FOR INS I TOLD HIM THAT I WANTED MY MONEY BACK. HE TOLD ME THAT IT WOULD BE SENT TO ME BY CHECK WITHIN 7-10 BUSINESS DAYS. IT WASNT UNTIL THE DAY THAT I CALLED HIM BACK TO TELL HIM THAT I HAD THE MONEY THAT I FOUND OUT THAT THE LENDER WAS ACTUALLY FROM CANADA.

THE CRAZY PART IS THAT THE LOAN DOCUMENTS THAT HE SENT BY FAX CAME FROM A FAX NUMBER THAT HAD AN ACTUAL MAINE AREA CODE. THE DOCUMENTS LOOKED OFFICIAL. PLUS HIS PHONE LINE HAD A PROFESSIONAL SOUNDING VOICE SYSTEM. HE EVEN HAD AN EXTENSION WHICH WAS 402.

AFTER DOING RESEARCH LATER ON THAT DAY AFTER I REALIZED THAT I WAS SCAMMED, I GOOGLED THE ADRESS FOR THE 'LOAN COMPANY' AND APPARENTLY THE ADRESS DOES NOT EXIST. THERE IS A PEARL STREET IN PORTLAND, MAINE- JUST NOT THE ADRESS THAT HE HAD. I CANT BELIEVE THAT THESE PEOPLE DEDICATE SO MUCH TIME FOR WHAT THEY DO TO SCAM PEOPLE-EVERYTHING FROM THE DOCUMENTS, TO THE PHONE LINE, TO THE FAXING. I FELT LIKE REALLY HURTING THIS GUY IF I COULD FIND HIM.

I WOULD LOVE TO HACK THAT WEBSITE IF I KNEW HOW TO DO IT. HOW DO THESE PEOPLE GET 800 NUMBERS AND ACTUAL FAXES THAT SEEM TO COME FROM A REAL PLACE? HOW IS THAT THEY CAN GET AWAY WITH HAVING WEBSITES THAT SEEM REAL BUT ARE JUST A TRAP? MAYBE WE CAN ALL SCAM THEM OR AT LEAST THIS 'ADAM SILVERMAN' GUY.

WE COULD APPLY FOR LOANS ON THE WEBSITE AND PUT IN FAKE INFORMATION. I WAS THINKING TO CALL HIM BACK AND TELL HIM THAT I WOULD LIKE TO TAKE HIS OFFER FOR REAPPLYING FOR THE LOAN AND ALERT THE LOCAL AUTHORITIES IN ONTARIO CANADA. TELL HIM THAT I SENT THE MONEY SO THAT HE WAITS FOR IT AND WHEN HE GOES TO GET THE MONEY AT MONEY GRAM IT WILL BE THE COPS WAITING FOR HIM.

MARTIN
NEWPORT,TN
U.S.A.

Jess tn
Delrio, Tennessee
U.S.A.

This report was posted on Ripoff Report on 02/05/2008 03:01 PM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/48-hour-loan-center/portlant-maine-19601/48-hour-loan-center-low-interest-rates-loan-despite-bad-credit-portlandportlant-maine-306425. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now