• Report: #871680

Complaint Review: AAmco Transmissions

Thank You

Read how Ripoff Report saves consumers millions.

  • Submitted: Sat, April 21, 2012
  • Updated: Sat, April 21, 2012

  • Reported By: Ella — Park Forest Illinois United States of America
AAmco Transmissions
39 E. 162nd Street South Holland, Illinois United States of America

AAmco Transmissions Put car in shop for transmission rebuild - returned to me in 2 days - check engine light is still coming on - they have now had car for two weeks and I am being inconvieninced Paid $1,800 South Holland, Illinois

*General Comment: 2 weeks is a little long.

What's this?
What's this?
What's this?
Is this
Ripoff Report
About you?
Ripoff Report
A business' first
line of defense
on the Internet.
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

Does your business have a bad reputation?
Fix it the right way.
Corporate Advocacy Program™

SEO Reputation Management at its best!

Car was in shop for 2 days initally.  When I got it back I assumed it was ok.  Check engine light continues to come on and I notice that power is still not right.  Took it back - they said it was a fuse.  Drove car home and the check engine light still comes on.  Put it back in shop and it remains there 2 weeks later.  They say they are checking for an electrical problem.  I've paid for a service that is not working for me.  Please advise!

This report was posted on Ripoff Report on 04/21/2012 08:55 AM and is a permanent record located here: http://www.ripoffreport.com/r/AAmco-Transmissions/South-Holland-Illinois-/AAmco-Transmissions-Put-car-in-shop-for-transmission-rebuild-returned-to-me-in-2-days--871680. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year.

Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report.

Click Here to read other Ripoff Reports on AAmco Transmissions

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Search Tips
Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
REBUTTALS & REPLIES:
0Author 1Consumer 0Employee/Owner
Updates & Rebuttals

#1 General Comment

2 weeks is a little long.

AUTHOR: MartyMarsh - (United States of America)

   If you have a light coming on the code reader should be able to tell them what the problem is,if that wasn't the problem after changing whatever part,then it is either the sensor it's self or there is a short in the system,which can be a big pain in the butt.Also they may have crushed some wires between the motor and the bell housing when they put the trans back in,anything is possible.I'm not there so this is only guessing.

   Best of luck and God Bless.

(((ROR redacted)))  Marty

CLICK here to see why Rip-off Report, as a matter of policy, deleted either a phone number, link or e-mail address from this Report.
Respond to this report!
What's this?
Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.



Ripoff Report Legal Directory