Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #398106

Complaint Review: CADEX NATIONAL - Toronto Ontario

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: WINNIPEG Manitoba
  • Author Confirmed What's this?
  • Why?
  • CADEX NATIONAL 25 King St. W., Suite 3100, Toronto, Ontario Canada

CADEX NATIONAL IS IT A SCAM??? Toronto, Ontario Canada

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

I WAS CRYING THE WHOLE NIGHT AFTER TALKING TO MY MOM ASKING WHY I HAVEN'T GIVEN MY SHARE FOR THE HOUSE. SHE TOLD ME WORDS THAT REALLY DEVASTATED ME. SHE SAID THAT SHE WANTS TO DIE SO THAT SHE WON'T WORRY ABOUT US ANYMORE. ALL MY LIFE I AM GIVING MY PARENTS MOST OF MY SALARY BUT NOW I CAN'T AS I AM IN REAL FINANCIAL PROBLEM. THEN MY PARTNER TOLD ME THAT CRYING WILL DO NOTHING SO I OPEN THE COMPUTER AND LOOK FOR ANY HELP. I DON'T EVEN KNOW WHAT I'M LOOKING FOR AND I DON'T EVEN REMEMBER HOW I GOOGLE CADEX NATIONAL'S WEBSITE. SO I APPLIED. ROGER LANGLEY SENT ME AN EMAIL AND LATER ON PHONE ME. HE SAID I AM HIGH RISK SO I HAVE TO PUT DOWN $500 AS DEPOSIT. I AM SKEPTICAL TO DO THAT BUT I REALLY NEED MONEY. HE TOLD ME TO SENT IT VIA MONEYGRAM TO SANDRA MULLEN AND HE ASKED COPY OF THE RECEIPT SO I EMAIL IT. THAT WAS MONDAY. TUESDAY I CALLED HIM AS I DID'NT GET A CALL FROM HIM. HE SAID THE LOAN WILL BE RELEASE THE EARLIEST IS WEDNESDAY AND THE LATEST THURSDAY AND GAVE ME ANOTHER TOLL FREE NUMBER BECAUSE HE SAID ONCE HE SIGNED ON THE DOCUMENTS HE HAS NO LONGER ACCESS TO MY FILE. I CALLED THEM ON THURSDAY AND SAID WAIT TILL FRIDAY AND ON FRIDAY A GIRL TOLD ME THAT MY LOAN IS ON HOLD TILL DEC 19. I FEEL CRUSHED AS THE $500 I GAVE THEM IS FOR THE RENT DUE THIS NOV 30. I GAVE IT TO THEM AS ROGER SAID THAT THE LOAN WILL BE RELEASED THE LATEST IS THURSDAY. SO I ASK FOR REFUND AND BEG THEM TO SENT IT VIA MONEYGRAM BUT THE GIRL SAID THEY HAVE TO CUT CHEQUE INSTEAD. I AM TOTALLY HELPLESS THAT I STOP CALLING THEM. UNTIL NOW I HAVEN'T GOT MY REFUND. A SIDE OF ME IS STILL HOPING I WILL GET IT BACK. I AM NOT LAZY. I AM VERY HARDWORKING I JUST GET INTO THIS FINANCIAL PROBLEM BECAUSE I CANNOT RESIST HELPING MY PARENTS.

I APPLIED FOR LOAN BECAUSE I NEED MONEY. IT'S MY FAULT THAT I GAVE DEPOSIT WITHOUT THINKING MILLION TIMES. I JUST CANNOT IMAGINE OTHERS WOULD RIP OFF THOSE PEOPLE WHO ALREADY IN NEED OF MONEY? I AM WAITING!

Moment2pray
WINNIPEG, Manitoba
Canada

This report was posted on Ripoff Report on 12/04/2008 11:56 PM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/cadex-national/toronto-ontario-m5h-1a1/cadex-national-is-it-a-scam-toronto-ontario-canada-398106. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now