Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #396047

Complaint Review: Genesis Media Lab - Cypress Or Orange County California

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: Merced California
  • Author Confirmed What's this?
  • Why?
  • Genesis Media Lab Cypress Or Orange County, California U.S.A.

Genesis Media Lab SCAM AND RIPOFF! Cypress Or Orange County California

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

MY FAMILY AND I WERE IN THE FOOD 4 LESS AND ROSS PARKING LOT LOOKING AT A USED CARE FOR SALE WHEN THESE TWO GUYS DRIVING A DARK BLUE SUV DROVE UP AND ASKED MY BRO IN LAW IF HE WANTED A HOME SURROUND SYSTEM. MY BIL REPLY BACK NO, BUT THEY PULLED IN ANYWAYS AND WANTED TO SHOW IT TO US. I WALKED OVER AND TOOK A LOOK WHILE MY BIL WENT TO GO LOOK AT THE CAR WE WERE LOOKING TO PURCHASE.

I ASKED THE GUYS HOW MUCH IT WAS AND THEY ASKED ME HOW MUCH I CAN OFFER. TO MYSELF, I THOUGHT OH, IT'S JUST BUSINESS. I FIRST SAID 100 THEN HE SAID, WELL HE HAS TO SPLIT WITH THE OTHER GUY. SO I SAID OK 200. HE KEPT ON PUSHING IT TO 300. THEN I STARTED TO WALK AWAY. HE SAID OKAY 200. BUT BEFORE ALL OF THAT HE PULLED OUT A AD BOOKLET WITH THE GENESIS MEDIA AND SHOWED ME THE RETAIL PRICES OF THE SURROUND SYSTEM. (I'M SUCH AN IDIOT TO HAVE FELL FOR IT.)

MY BROTHER IN LAW AND I AGREE THAT WE GOT IT FOR A GOOD DEAL SO I AGREE TO BUY IT, WHICH I REGRET BUYING. I MET WITH MY HUSBAND AT HIS WORK PLACED AND SHOWED HIM WHAT I GOT HIM FOR CHRISTMAS, HE TOLD ME I WAS AN IDIOT BECAUSE I COULD OF GOT IT AT WAL MART FOR 30.00. I ARGUED WITH HIM THAT IT WAS A GOOD DEAL AND THAT I GOT IT BECAUSE WE WERE GOING TO MOVE INTO OUR NEW HOME AND I WANTED TO USE IT. MY HUSBAND TOLD ME TO LOOK UP THE COMPANY ONLINE WHEN I GET HOME. I WAS LIKE YEAH, I WILL AND I'LL PROVE TO YOU IT WAS WORTH IT. BUT!!

WHEN I GOT HOME AND LOOKED THEM UP, OMG, YOU WILL NOT BELIEVE HOW MANY SCAM AND RIPOFF REPORTS I FOUND! I'M SO UPSET THAT I DIDN'T BELIEVE MY HUSBAND AND I DID GET RIPOFF. I WAS UNAWARE OF THIS SCAM!! I DONT KNOW WHAT TO SAY TO MY HUSBAND. WE HAVEN'T USE THE SYSTEM YET, BUT I HAVE A FEELING THAT I'M ONE OF THE VICTIMS WHO WAS RIPEDOFF. OHH, AND ANOTHER THING, THEY PULLED OUT THE INVOICE THAT PROVES THEY BOUGHT IT OR IT WAS SHIPPED AND PAID FOR.

ALSO IT WAS ADDRESS TO HIS NAME AND SOME ADDRESS IN CYPRESS CA, BUT HE SAID HE WAS FROM ORANGE COUNTY!! OH, AND THE TWO GUYS INSIST OF FOLLOWING US TO THE BANK FOR MONEY..I TOLD THEM I WOULD WRITE THEM A CHECK, BUT THEY WOULDN'T TAKE IT..THAT SHOULD OF RING THE BELL THAT IF THEY DONT ACCEPT CHECKS ITS BECAUSE THEY'RE NOT A REAL BUSNIESS!! I HOPE THE INVESTIGATORS AND POLICE CATCHES THESE TWO GUYS!!

I WILL PUT A CURSE ON THE TWO INDIVIDUAL WHO WRONGFULLY CHEATED THE INNOCENT ONES. THESE TWO INDIVIDUAL WILL NOT MAKE IT HOME TONIGHT...TONIGHT THEY WILL GET IN A MAJOR CAR ACCIDENT AND IT WILL APPEAR IN THE NEWS FOR DAYS!! WE WILL BE ABLE TO IDENTIFY THESE TWO INDIVIDUAL AND THEY WILL BE PUNISHED FOR ALL THE LIES AND MIS-PRODUCT THEY'VE SOLD!

I AM AN INNOCENT PERSON WHO WAS CHEATED AND LIE TO BY THESE TWO JERKS..THEY WILL BE INDENTIFY!!

TO ALL THE INNOCENT PEOPLE OUT THERE..BE AWARE OF THESE TWO JERKS..THEY WILL TRY TO SELL AND WILL CONT' IF THEY DONT GET COUGHT, PLEASE READ THIS REPORT AND MAKE SURE YOU WILL NOT BECOME A VICTIM..WE WORK HARD FOR OUR MONEY AND WE DESERVE TO BUY PRODUCTS THAT IS WORTH OUR MONEY! AFTER THIS SCAM, I DONT THINK I WILL EVER EVER BUY ANYTHING OFF THE STREETS AGAIN!! NOT EVEN A YARD SALE!!

TO DAY IS NOV. 29TH 08. THE TIME IS 2:35 PM..
THE TWO INDIVIDUAL WHO ARE LYING BASTARDS WILL BE PUNISHED!

Gm
Merced, California
U.S.A.

This report was posted on Ripoff Report on 11/29/2008 03:52 PM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/genesis-media-lab/cypress-or-orange-county-california/genesis-media-lab-scam-and-ripoff-cypress-or-orange-county-california-396047. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now