Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #1138552

Complaint Review: SWAT REPO - MUSCODA Wisconsin

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: LUIS — orlando Florida
  • Author Not Confirmed What's this?
  • Why?
  • SWAT REPO 1137 WISCONSIN AVE MUSCODA, Wisconsin USA

SWAT REPO SOUTHERN WISCONSIN AUTO AND TIRE PLEASE PUT THIS CRIMINALS IN JAIL MUSCODA Wisconsin

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

I HAVE PLACED AN AD ON TRUCK PAPER.COM LOOKING FOR A TRUCK, SWAT REPO SEND ME AN EMAIL TELLING ME THAT THEY HAD A MATCH, I SPOKE TO A GUY NAMED DAN THE TRUCK PRICE WAS $18900 IT WAS A 2005 DAY CAB COLUMBIA, I MUST TO SPEACK ABOUT 50 TIMES WITH DAN TO ASK HIME MANY QUESTIONS ABOUT THE TRUCK, HE TOLD ME THAT SOME ONE ELSE HAVE PLACED A BID ON THE TRUCK BUT IF I PAID COMPLETELY THE BANK WILL GIVE ME THE TRUCK BECAUSE IT WAS A REPO.

I WAS WATING FOR THIS TRUCK FOR A LONG TIME AND MY EMPLOYER WAS ABOUT TO END UP MY CONTRACT BECAUSE I WAS TAKING TOO LONG TO GET IT AND I TOLD DAN THE SITUATION HE SAID THE TRUCK WAS IN PERFECT CONDITION THAT WHEN THEY GET THE MONEY THEY WILL SEND ME THE TRUCK TO ATLANTA GA BUT I HAD TO PAY THEM $950 EXTRA.

I WENT TO THE BANK AND ASKED FOR A LOAN AND WIRE TRNSFERED $19750 A WEEK IN ADVANCE, HE TOLD ME THAT THE TRUCK WAS GOING TO BE DELIVERED ON WEDNESDAY, I TOLD HIM THAT I WAS PURCHASING AN AIR LINE TICKET FROM ORLANDO, FL TO ATLANTA GA TO PICK UP THE TRUCK ON WEDNESDAY AND HE SAID JUST TO BE SURE BUY THE TICKET FOR THURSDAY SO I BOUGHT IT FOR THURSDAY.

I MUST TO CALL HIM MANY TIMES EVERY DAY JUST TO MAKE SURE EVERYTHING WAS FINE, I ALSO EXPLAINED TO HIM THAT I NEEDED HIM TO MAKE SURE THAT EVERYTHING WAS OK BECAUSE THERE WAS NO REINBURSEMENT FOR THE TICKET, HE TOLD ME EVERYTHING WAS FINE.

ON THURSDAY, (THE DAY TO FLY) HE CALLED ME IN THE MORNING AND TOLD ME THAT MY ALREADY PURCHASED TRUCK COULD NOT BE MINE BECAUSE THE TRUCK HAD A SECOND LEAN HOLDER AND WAITED LIKE THREE DAYS TO RETURN MY MONEY WITH A CHECKHE SEND ME THROUGH PS WHICH TOOK AN EXTRA 3 DAYS TO ARRIVE TO MY HOUSE.

BECAUSE OF WHAY THEY DID TO ME I LOST MY JOB, THE CHECK THEY SEND ME IS TAKING 10 DAYS TO CLEAR WHICH MEANS I HAVE TO PAY INTEREST TO THE BANK SINCE WHEN THERE TO GET THE LOAN PLUS THE 10 EXTRA DAYS THAT THE CHECK IS TAKING TO CLEAR UP.

THEY WHERE RESPONSIBLE TO REINBURSE THE AIR LINE TICKET AND THEY NEVER DID, EVERY TIME I CALLED THEM FOR ANSWERS, THEY HUNG UP THE PHONE ON ME CURSING AT ME TELLING ME NOT TO f**kING CALL THEM AGAIN TRYING TO MAKE ME FEEL LIKE I WAS RESPONSIBLE FOR THEIR BAD AND MALICIOUS ACTS.

I WOULD LOVE TO HEAR FROM A LAWYER WHO IS WILLING TO NOT ONLY PUT THIS CRIMINALS OUT OF BUSINESS BUT PUT THEM ALL IN JAIL

AGAIN I LOST TIME AND MONEY THAT I HAVE TO PAY BACK TO THE BANK

I LOST $142.50 FOR THE AIR LINE TICKET

I LOST MY JOB AND EVERYTHING ELSE THET THIS LOUSY DEAL HAVE CREATED ON ME

This report was posted on Ripoff Report on 04/13/2014 02:51 PM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/swat-repo/muscoda-wisconsin-53573/swat-repo-southern-wisconsin-auto-and-tire-please-put-this-criminals-in-jail-muscoda-wisc-1138552. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now