Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #1150794

Complaint Review: TELEPERFORMANCE - SHREVEPORT Louisiana

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: KYM33Z_WAY — SHREVEPORT Louisiana
  • Author Not Confirmed What's this?
  • Why?
  • TELEPERFORMANCE BERT-KOUNS INDUSTRIAL LOOP SHREVEPORT, Louisiana USA

TELEPERFORMANCE US SUPPORT TREATING PEOPLE UNFAIRLY SHREVEPORT Louisiana

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

WELL, I THOUGHT I COULD JUST COMMENT ON THE OTHER GIRLS COMPLAINT CONCERNING TELEPERFORMANCE, BUT I GUESS I HAVE TO WRITE MY OWN, WHICH IS OKAY WITH ME.

 

IT ALL STARTED WHENEVER MY MOM GOT REAL SICK

I CAN'T REMEMBER THE EXACT DATES, BUT THIS WAS A FEW YEARS BACK.  I STARTED WORKING AT WHAT WAS US SUPPORT, BACK THEN.  I WAS IN THE EMBARK, IMBARK PROGRAM WHICH IS NOT EVEN THERE  ANYMORE. I HAD JUST START MY TRAINING WITH JAY, MY SUPERVISOR FOR THE EMBARK PROGRAM.  ANYWAY, I GOT THE CALL NOBODY WANTS TO GET, AND MY SISTER CALLED AND SAID MY MOM WAS GETTING WORSE, SO MY TWO SISTERS AND I WENT TO BE WITH MY MOM. I CALLED IN THAT MORNING TO TALK TO MY SUPERVISOR, AND I WAS TOLD THAT HE WAS IN A MEETING, SO I ASKED THE GIRL THAT WAS ANSWERING THE PHONE IF HE COULD CALL ME BACK, THAT IT WAS VERY IMPORTANT.  SHE SAID THAT SHE WOULD BE GLAD TO GIVE HIM MY MESSAGE. I EXPLAINED TO HER THAT IT WAS VERY IMPORTANT THAT SHE GIVE IT TO MY SUPERVISOR, JAY. I CAN'T REMEMBER HIS LAST NAME, SORRY. ANYWAY, MY MOM PASSED AWAY, AND WHEN I GOT BACK TO SHREVEPORT, I CALLED AND EXPLAINED THAT SHE HAD PASSED AWAY, AND ASKED WHEN I COULD COME BACK TO WORK. GUESS WHAT I WAS TOLD.........I WAS TOLD THAT SINCE I DIDN'T FINISH MY "TRAINING PROGRAM" THAT I COULD NOT BE HIRED BACK.  YES, I JUST ABOUT COME THRU THAT PHONE ON  THAT GIRL. I EXPLAINED WHAT HAD HAPPENED AND THAT I WAS TOLD THAT I COULD COME BACK WHEN I GOT BACK.  WE ALL KNEW THAT MY MOM WASN'T GONNA GET BETTER:(  I HAVE CALLED BACK 100 TIMES, AND I AM NOT EXAGGERATING EITHER.  AT FIRST, I WAS TOLD THAT I WAS ON THE REHIRE LIST, AND TO CALL BACK EVERY 2 WEEKS, AND SO I DID JUST THAT.  AND THEN AFTER DOING THAT FOR A COUPLE OF MONTHS, I WAS TOLD THAT I COULDN'T BE REHIRED, BECAUSE I DIDN'T GET TO FINISH MY TRAINING PROGRAM, OF WHICH THEY NO LONGER EVEN HAVE, I MIND YOU.  NOW, HOW MANY OF YOU WOULD NOT HAVE WENT TO BE WITH THERE MOM??  I KNOW OF PEOPLE THAT HAVE CUSSED OUT THEIR SUPERVISORS, WALKED OUT, AND GOT THEIR JOB BACK.  MY DAD OWNS HIS OWN TAXI, AND HE PICKED UP A GUY THE OTHER DAY THAT SAID HE WAS FIRED, BECAUSE HE MISSED TOO MANY DAYS DURING HIS TRAINING. WELL GUESS WHAT.....YEP, THATS RIGHT. HE WAS HIRED BACK.  HE WAS STARTING ALL OVER IN A NEW TRAINING CLASS.  I DIDN'T MISS TOO MANY DAYS, I WAS NEVER LATE, I DIDN'T CUSS ANYONE OUT....I SIMPLY WENT TO GO HELP MY SISTERS WITH MY MOM AND BE WITH HER UNTIL GOD CALLED HER HOME, AND I CAN NOT EVEN GET MY JOB BACK.  I HAVE CALLED AND TALKED TO EVERYBODY AND I THINK OF THAT IS ON THE TOP OF THE HIRING LIST, OR SO I THOUGHT I HAVE.  I WOULD LOVE TO HEAR ABOUT YOUR STORY ON TELEPERFORMANCE, US SUPPORT.  I HEAR ALOT OF STUFF ABOUT THIS PLACE. MORE BAD THAN GOOD.   THE FUNNY THING IS...IS THAT I LIVE RIGHT ACROSS THE STREET FROM HERE, AND I COULD WALK TO WORK IF I WANTED TOO, LOL...TALKING ABOUT SAVING GAS. WELL, I WOULD LOVE TO HEAR SOME OF Y'ALLS STORIES FROM WORKING THERE, OR I'M SURE Y'ALL HAVE SIMILAR STORY TO MY STORY.  

 

This report was posted on Ripoff Report on 05/30/2014 06:04 AM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/teleperformance/shreveport-louisiana-71129/teleperformance-us-support-treating-people-unfairly-shreveport-louisiana-1150794. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now