Ripoff Report Needs Your Help!
X  |  CLOSE
Report: #572862

Complaint Review: K&B Transportation - Western Livestock Express - S. SIOUX CITY Nebraska

  • Submitted:
  • Updated:
  • Reported By: Fatboyrowe — the woodlands Texas U.S.A.
  • Author Confirmed What's this?
  • Why?
  • K&B Transportation - Western Livestock Express 4700 DAKOTA AVENUE S. SIOUX CITY, Nebraska United States of America
  • Phone: 4024943459
  • Web:
  • Category:

K&B Transportation - Western Livestock Express IM ALSO ANOTHER UNSATISFIED EX EMPLOYEE!!! S. SIOUX CITY, Nebraska

Show customers why they should trust your business over your competitors...

Is this
Report about YOU
listed on other sites?
Those sites steal
Ripoff Report's
content.
We can get those
removed for you!
Find out more here.
How to fix
Ripoff Report
If your business is
willing to make a
commitment to
customer satisfaction
Click here now..

I AM WAYNE AND LIKE MOST OF THE OTHERS HERE I ALSO WORKED FOR K&B ACTUALLY TRUTH BE TOLD I WORKED FOR THEM TWICE. THE FIRST TIME I WORKED FOR THEM EVERYTHING WENT FINE NO PROBLEMS AT ALL I HAD TO LEAVE BECAUSE OF PERSONAL REASONS I RETURNED TO THE YARD IN NEBRASKA AND RETRIEVED MY STUFF FROM MY TRUCK AND THEY GAVE ME A RIDE TO THE BUS DEPOT AND BOUGHT ME A TICKET BACK HOME THE LAST THING I WAS TOLD WAS BY SEAN THAT ONCE MY PERSONAL PROBLEMS WHERE SOLVED I COULD COME BACK AND WORK FOR THEM. SO AFTER ABOUT TWO MONTHS GONE AND MY PROBLEMS SOLVED I RETURNED BACK TO WORK WITH K&B.

 MY SECOND RETURN TO K&B WAS A NIGHTMARE I WENT THROUGH OREINTATION AND WAS PLACED IN A TRUCK JUST LIKE THE FIRST TIME BUT I HAD A NEW DISPATCHER AND SORRY TO SAY HE WAS VERY YOUNG AND NEW TO THE TRUCKING INDUSTRY AND HE WAS BEING TAUGHT TO BULLY HIS DRIVES NOW TO BE UPFRONT I DONT BLAME THE DISPATCH HE WAS ONLY DOING WHAT HE WAS TOLD AND TAUGHT SO I BELEIVE HE WAS JUST DOING HES JOB AND WAS PROBABLY CORESED TO DO THE THINGS JUST LIKE THE COMPANY DOES THERE DRIVERS. NOW AFTER 4 WEEKS OF BEING ON THE ROAD WITH VERY LIMITED SLEEP MAYBE 4 HOURS A DAY IF I WAS LUCKY AND YES ILL SAY JUST LIKE EVERYBODYELSE HAS SAID I WAS TOLD TO DOCTOR MY LOGS.I TOO LIKE MANY OTHER DRIVES CONTACTED NANCY IN SAFETY TO TELL HER WHAT WAS HAPPENING AND I COULD BELIEVE THE WORDS THAT CAME OUT HER MOUTH AND WHEN I ASKED TO SPEAK TO HER SUPERVISOR SHE JUST LAUGHED AND HUNG UP THE PHONE.BUT WHAT REALLY GOT ME WAS WHAT HAPPENED NEXT. I WAS JUST COMING OFF HOME TIME AND I LIVE IN THE HOUSTON TEXAS AREA THEY SENT ME TO HOUSTON DOWNTOWN BE IT TO LOAD AND MAKE THREE STOPS IN THE DALLAS AREA WHICH WHERE TO BE DELIVERED THE NEXT DAY AROUND 2.15AM I ARRIVED IN HOUSTON AROUND 8AM I WAS IMMEDIATLEY BACKED INTO A DOCK WHERE I SAT UNTIL 11.30PM NOW HAS YOU CAN SEE I WAS ALREADY OUT OF HOURS PLUS FROM HOUSTON TO DALLAS IS A 3.5 TO 4 HR DRIVE SO THERE WOULD BE KNOW WAY EVEN IF I HAD MY HOURS TO MAKE IT ON TIME . SO I NOTIFITED THE NIGHT DIS PATCH WHAT THE SITUATION WAS AND THEY TOLD ME I WAS FIRED LEAVE THE TRUCK WHERE IT WAS AND FIND MY OWN WAY HOME .WELL THAT WAS JUST THE START OF IT I ASKED IF A SUPERVISOR WAS THERE BECUSAE I DIDNT THINK A DISPATCH AT THE POWER TO DO THIS AND I GOT A KID NAMED KYLE THAT SAID HE WAS THE K IN K&B AND THAT IF I DIDNT STOP MY TRUCK AND LEAVE IT AT MY DISIGNATED PARKING SPOT I WOULD BE ARRESTED. SO I DID WHAT THEY ASKED AND PARKED WHERE I WAS SUPPOSE TO GOT MY THINGS OUT AND WENT HOME. I THOUGHT I WOULD GET THIS ALL CLEARED UP THE NEXT MORNING.AND SURPRISING ENOUGH I WAS CALLED BY MY DISPATCHER ASKING ME WHAT HAD HAPPENED SO EXPLAINED IT TO HIM AND HE SAID I WAS BEING PLAYED BY THE NIGHT DISPATCHERS AND THAT YES NOW I WAS FIRED BECAUSE I DIDNT DELIVER THE LOAD AND ABANDONED MY TRUCK SO LIKE MANY OTHERS I CANT GET A JOB ANYWHERE BECAUSE OF THE LIES AND DICEPTION THAT K&B DISHES OUT.I TRIED NUMEROUS TIMES TO CONTACT K&B TO DISCUSS THE PROBLEMS AND TO COME UP WITH A PEACEFULLY WAY TO SETTLE THIS ISSUE AND ALL IVE BEEN GETTING IS THREATS CURSING AND TELLING ME THEY WILL DO WHATEVER IT TAKES TO MAKE SURE I DONT FIND A JOB WELL I HATE TO TELL THEM I FOUND A GOOD COMPANY TO DRIVE FOR AND THIS COMPANY KNOWS FIRST HAND WHAT K&B IS ALL ABOUT.I HOPE ONE DAY K&B GETS THE JUST REWARD.

 

 

This report was posted on Ripoff Report on 02/21/2010 06:39 PM and is a permanent record located here: https://www.ripoffreport.com/reports/kb-transportation-western-livestock-express/s-sioux-city-nebraska-68145/kb-transportation-western-livestock-express-im-also-another-unsatisfied-ex-employee-572862. The posting time indicated is Arizona local time. Arizona does not observe daylight savings so the post time may be Mountain or Pacific depending on the time of year. Ripoff Report has an exclusive license to this report. It may not be copied without the written permission of Ripoff Report. READ: Foreign websites steal our content

Search for additional reports

If you would like to see more Rip-off Reports on this company/individual, search here:

Report & Rebuttal
Respond to this report!
What's this?
Also a victim?
What's this?
Repair Your Reputation!
What's this?
Featured Reports

Advertisers above have met our
strict standards for business conduct.

X
What do hackers,
questionable attorneys and
fake court orders have in common?
...Dishonest Reputation Management Investigates Reputation Repair
Free speech rights compromised

WATCH News
Segment Now